Barcelona Abans – Oficina de duanes al port de Barcelona


0
263 shares

 

Descripció: Burot (Fielato en castellà). Eren una mena d’oficines de duanes que hi havia a les entrades de les ciutats, a les fronteres o als ports.  La seva tasca era recaptar els impostos pel trànsit de mercaderies que entraven a la ciutat.  L’any 1948 declarar una gallina costava 50 cèntims.

Lloc: El Morrot

Any: Principis del segle XX

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
263 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada