Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre farcit de formatge Cheddar


0
391 shares

Ingredients:

  • Un pit de pollastre per persona.
  • Dos talls de formatge cheddar.
  • Un ou.
  • Farina i pa ratllat.
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Estirar un pit de pollastre obert en tres parts i salpebrar.

Posar el formatge i enrotllar. Tancar amb uns escuradents.

Arrebossar amb un ou batut i pa ratllat.

En una paella, posar dos dits d’oli i quan estigui ben calent fregir el pollastre. A mitja cocció baixar una mica el foc perquè quedi ben fet per dins i daurat per fora.

Acompanyar amb mini patates al caliu i verdures saltades.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
391 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada