Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre rostit al whisky


1
619 shares, 1 point

Ingredients:

  • Un pollastre de pagès tallat a octaus
  • Una ceba
  • Dos grans d’all i unes branques de julivert
  • Un got de whisky
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrem el pollastre i el fregim en una cassola amb oli, quan sigui daurat, afegim la ceba tallada en juliana.

Quan la ceba estigui enrossida, incorporem el got de whisky i flamegem. Afegim 1/2 got d’aigua i deixem coure a foc lent uns 15 minuts.

Cinc minuts abans de tancar el foc, posem els alls i el julivert, tot ben picat.

Aquest plat és ideal per acompanyar d’unes bones Patates fregides sense oli.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
619 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada