Recepta de Cuina, Com es fa – Hamburgueses de salmó fumat


 

Ingredients:

250 grams de salmó fumat
25 tàperes
Un ou
Dues llesques de pa de motlle
Ànet
Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Posar les dues llesques de pa amb una mica de llet perquè es remullin, deixar-les uns minuts i escórrer.

Tallar el salmó a trossets petits, afegir les tàperes tallades petites, un ou i remenar. Incorporar el pa escorregut, un polsim de sal i pebre i una mica d’anet. Treballar aquesta massa fins que quedin ben integrats tots els ingredients.

Donar forma d’hamburgueses i fer-les a la planxa amb un rajolí d’oli.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis