Recepta de Cuina, Com es fa – Crema de carabassó


Ingredients:

  • Un quilo i mig de carabassons
  • Dues pastanagues
  • Un porro
  • Dos grans d’all
  • Quatre formatgets
  • Menta
  • Gingebre fresc
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem, pelem i tallem a trossos petits totes les verdures.

En una olla amb dos litres d’aigua i una mica de sal, posem les verdures i les deixem que vagin bullint una 1/2 hora.

Traspassem les verdures amb una mica d’aigua al got de la batedora i ho batem fins que ens quedi una crema. Si veiem que ens queda molt espessa, anem afegint una mica de l’aigua de la cocció.

Traspassem la crema a l’olla, salpebrem i tornem a posar al foc, quan arrenqui el bull, baixem una mica el foc i afegim els formatgets, remenem perquè es vagin desfent. Perquè no quedin grumolls sempre podem tornar a passar la batedora.

Perquè tingui un gust més refrescant, sempre podem ratllar una mica de gingebre fresc pel damunt o afegir unes branquetes de menta ben picades. A l’hora de servir posem un rajolí d’oli per sobre.

I si voleu, també la podem acompanyar d’uns cruixents de pernil i formatge que tirarem en forma d’encenalls pel damunt. Aquí teniu com es fan:  Recepta de Cuina, Com es fa – Cruixents de pernil i formatge.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis