No us perdeu aquesta nit la superlluna més gran de l’any


Aquesta nit i demà podrem observar la superlluna més gran de l’any i potser dels set anys vinents, ja que el satèl·lit de la terra, en la seva fase plena passarà a menys distància que mai, 356.846 quilòmetres.

En la seva fase plena i quan estarà més a prop serà demà, entre les quatre i les cinc de la tarda, però la podrem observar un 14% més gran i un 30% més brillant del normal aquesta nit i demà a la nit.

Com fa dies que tenim un temps una mica avorrit, ni núvols ni pluges, tant aquesta nit com demà podrem gaudir d’aquest fenomen tan curiós de la natura. No ús el perdeu, sortiu al balcó, terrassa o muntanya.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més NATURA

No et perdis