
Recepta de Cuina, Com es fa – Lasanya de pernil dolç i formatge
Ingredients: Un paquet de làmines de lasanya. 16 trossos de pernil dolç. 16 làmines de formatge cheddar. Formatge ratllat per gratinar. Orenga. Sal i oli...
Ingredients: Un paquet de làmines de lasanya. 16 trossos de pernil dolç. 16 làmines de formatge cheddar. Formatge ratllat per gratinar. Orenga. Sal i oli...
Ingredients: Un conill tallat a tross Una ceba gran Dues dents d’all Julivert Ametlles i avellanes torrades Un llesca de pa torrat Un got petit...
Ingredients: Una tassa d’arròs per persona 50 grams de pernil dolç Dues llaunes de tonyina Olives negres Blat de moro Orenga Sal Preparació: Bullir l’arròs...
LLETRA ELS AMICS DE LES ARTS – JEAN-LLUC: Ens vam retrobar una nit d’estiu en un cicle especial de cinema francès a la fresca....
LLETRA LAX’N’BUSTO – QUE BOIG EL MÓN: Què boig el món, que no té cap sentit i em fa pensar: “no sé què hi...
Videoclip en català de la versió Ilargia del grup basc Ken Zazpi. LLETRA XEIC! LLUNA: Vés i digues-li a la pluja que no torni a venir....
International photography project “Discover Barcelona” organized by Let me Italian you letmeitalianyou.com – instagram.com/letmeitalianyou – facebook.com/letmeitalianyou 1.- Foto By Alina Doleava 2.- Foto By Anna Molodan 3.- Foto By Anna Suchowa 4.-...
Ingredients: Una col verda d’hivern 1 kg. de patates o trumfes com es diuen a la Cerdanya 4 trossos de cansalada viada 4 dents d’all...
Ingredients: Un llobarro per persona. Una patata mitjana per persona. 1 got de vi blanc. El suc d’una llimona. Una rodanxa de llimona. Sal, pebre,...
LLETRA BLAUMUNT – VENT QUE MOU EL TEMPS: T’imagino cap per avall, amb les cames a una branca i el teu cos, que es...
LLETRA JOAN DAUSÀ – JO MAI MAI: Avui l’Albert arriba a l’hora em dóna el cava i el poso en fred. I arriben l’Hèctor i...
LLETRA LAX’N’BUSTO COMENÇAR: Començar és continuar un final, tard o d’hora arribarà. Però d’aquelles cendres una nova flor brollarà. Va robar-me el cor, després...