Recepta de Cuina, Com es fa – Rovellons a la Planxa


Ingredients:

  • 1/2 Kg. de rovellons.
  • Dos dents d’all i una mica de julivert.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Un cop nets i secs, els bolets, posar-los en una planxa ben calenta amb una mica d’oli.

En una paella amb 3 cullerades d’oli, fregir els alls i el julivert.

Ruixar els rovellons amb aquest oli i anar tombant 3 o 4 minuts per cada costat, fins que estiguin rostits.

Posar una mica de sal i pebre i servir ben calents.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
42
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
23
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
5
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

Comentaris 3

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis