Barcelona abans – Aterratge d’emergència a les Rambles – any 1934


-1
280 shares, -1 points

 

Descripció: El 30 de setembre de 1934 una avioneta militar que sobrevolava Barcelona, va tenir una avaria. El pilot, per no estavellar-se a la Plaça Catalunya que estava plena de gent, va intentar arribar al mar, però finalment no ho va aconseguir i és estavellar a la rambla de Santa Mònica. Van resultar ferits els dos tripulants i un vianant.

Lloc: La Rambla de Santa Mònica – Barcelona

Any: 1934


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
280 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.